Oliva trencada

Monday, June 15, 2009

Sossis, acudiu a l'estadi aka "Vaso leche galletas"


El freak mallorquí ens ve a presentar "La música de la calma", un disc gravat amb un 4 pistes de casette i que recorda a un Barrio Sésamo mesclat amb na Maria del Mar Bonet i un poquet de Lou Barlisme de finals del segle passat.
Serà un concert especial, ja que hi ha haurà vermuts clàssics mallorquins, modernitzats amb exòtiques drogues, així ens trobarem amb les autèntiques olives trencades de la Serra de Tramuntana farcides amb 7 decilitres de àcid lisèrgic, desprès hi haurà galletes rústiques amb el paté més suculent de la galàxia mediterrània, el paté de Felanitx, que està fet de porcs negres que s'alimenten amb cristalitos. Finalment hi haurà el licor d'herbes del Pla de Sineu, que es allà on es troben les principals plantacions d'herba, diuen que és un elixir que allarga sa vida.
El tiberi vindrà acompanyat d'una actuació d'uns clicks de Famobil que dispararan sons gravats en casette per a que el freak mallorquí no es senti sol en aquest món. En Jordi, en Michael, en Fer i en Víctor s'han tranformat en uns clicks de Famobil per tal de sortir de l'illa sense que siguin capturats per la seva vinculació a una suposada xarxa que trafica amb drogues atòmiques i joguines de la Xina.
Al final del concert hi haurà un bingo on es sortejarà un cap de setmana a un hotel de Mallorca, concretament al "Hotel Liverpool Sin Swimming-pool", un hotel on els hooligans et faran sentir com si estiguessis a Anglaterra però amb el clima del Mediterrani.

1 Comments:

At 12:06 PM, Anonymous Anonymous said...

Jajajajajajajajajaja... Pepet en essència... menos mal que nos queda el blogspot!

 

Post a Comment

<< Home