Oliva trencada

Sunday, April 26, 2009

Ctrl.+C, Ctrl.+V

Comença la primera sortida del tour “Farmer´s little moon”, serà el pròxim diumenge 3 de Maig (cosita’s birthday) a les 7 de s'horabaixa al Parc de la Formiga a Vila-seca, Tarragona.


Aquí vos deix un poc d'info de sa fira:

LA FIRA DE MÚSICA AL CARRER APOSTA PER LA MÚSICA DEL PAÍS I PER LES ARRELS
En aquest sentit, aquest any, més que mai, els concerts d’arrel tradicional que trobarem en la 10a edició de la Fira, creiem que sorprendran i agradaran al públic assistent. Cal destacar, per tant, als Tazzuff, un projecte que barreja tradició folk i l'ambient de diferents escoles musicals amb la música de ball; la proposta que revisa la música de les dones de la nova cançó (amb intèrprets de luxe d’altres formacions com Sol i Serena, La Carrau i De Calaix) de Marta Rius i les Noves Dones de la Bella Cançó; o el grup Estramp Jaç, que realitza una interessant exploració de la música d’arrel catalana incorporant-li una visió contemporània i jazzística. En l’estil ona laietana i amb intèrprets – compositors de luxe com Marcel Casellas o Quico Samsó.
D’altra banda, la presència del reconegut cantautor Roger Mas presentant per última vegada en concert el seu guardonat (“millor disc en català de l'any per la crítica musical dels premis Enderrock 2009”) i exquisit disc “Les cançons tel·lúriques” en directe, demostra que la Fira aposta per ajuntar la qualitat amb la innovació musical en el terreny de la música d’arrel. En aquest cas, Roger Mas farà que el públic de Vila-seca gaudeixi d’una vetllada realment especial en una, es perfila, màgica Plaça de Voltes.
Finalment, i també continuant amb la dinàmica de la innovació en el terreny folk, la Fira mostrarà algunes de les noves propostes catalanes i de les Illes Balears que porten més enllà la música tradicional i/o folk donant-li una volta més contemporània. Aquest és el cas, per exemple, dels Oliva Trencada o El Petit de Cal Eril, entre d’altres.
Si voleu fer-vos una idea de l’estil de propostes que vindran a la 10ª Fira escolteu el recopilatori de 10 anys de la Fira. Com sabeu, en motiu dels desè aniversari,
Ritmes.cat ha editat dos recopilatoris amb una selecció de les millors cançons d’aquests 10 anys de Fira.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home