Oliva trencada

Friday, March 27, 2009

Els pitjors alumnes


A Cardedeu hi ha una escola on hi van els pitjors alumnes. És una escola en pla “Projecte Home” però amb vegetals. Duen ses olives que no han fet bondat durant l’any, allà són rehabilitades per a la vida social per part dels millors professors europeus.

6 Comments:

At 9:09 PM, Blogger senior said...

Genials, primo, genials.

 
At 10:13 PM, Anonymous Olivetti said...

I saps que hem duiem de suspensos...
En aquesta vida només ens queda aprendre...
Salut mestre...

 
At 5:07 PM, Anonymous This-Banker said...

Hola, soc n'Esteve dels The Bankers, voldria aprofitar aquest espai íntim que tens per donar-te ses gracies per deixar-mos s'ampli es dia des Papagayo, sé que es una mica tard però hem anat molt liats amb sa gravació des disc i altres situacions personals que no venen al cas, per cert, es veritat que era dels YES?¿?.
Lo segon volia donar-te s'enhorabona per sa música que fas, es collonuda!!!
...i lo tercer, m'acabo d'enterar d'aquest concert que fas amb Manel. Intentaré venir si o si, així vos veig en directe per primera vegada que ja en tenc ganes (me referesc a voltros, a Manel ja els he vist i també són collonuts)...per cert saps on se poden reservar ses entrades?.
Una abraçada i esperem que fins aviat

 
At 12:47 PM, Anonymous Olivetti said...

Hola Esteve…
Gràcies a tu, per treure a passejar aquest vell, però engrescador, amplificador. Ja necessitava que qualcú li tragués sa pols amb una bona dosi de rock. L’ampli esteia un poc cansat de Folk d’habitació nocturna i de Copeo de menú de carretera, necessitava que li donessin una bona espolsada. Ara fa molt bona cara, de fet crec que vos enyora un poc, crec que des dels YES no sabia enamorat de ningú més...
De totes formes sa nostra missió a sa vida és ajudar a tots els grups de Mallorca, independentment de la seua raça, religió o discogràfica que tinguin.
Si,,, a men si ens veim a Cardedeu... no sé a on es pot reservar entrades, intentaré enterar-me...
Salut company.

 
At 3:43 PM, Anonymous magda said...

Des de Malorca us va costar Déu i ajuda arribar fins a Cardedeu, però vau estar genials! Molt contundents, més consolidats que a 'La música de la calma'. No deixeu de visitar-nos...

 
At 3:22 PM, Anonymous Olivetti said...

Gràcies Magda per ses teves paraules...
Això va ser sa guitarra dels Manel, i el bon rotllo del públic, apart de l'exhibició rítmica i vocal d'en Michael, la passió teclística-xeremies-H d'en Jordi "Cosita", el bon afer armònic d'en Víctor i la samba d'en Fer...
Doncs això, molts contents d'haver tocat a un lloc tan maco com a Cardedeu, que era com tocar al Teatre de Lloseta, però més gran i petat de gom a gom.
Si,,, no estarem molt a tornar al Principat, ja anirem informant...
Salut.

 

Post a Comment

<< Home