Oliva trencada

Monday, June 22, 2009

Barceló abans de Barceló (o l'art abans de l'art)Aquest dimecres de San Joan s’inaugura l’exposició Barceló abans de Barceló a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palam a les 20:00 h.
L’exposició reuneix els primers treballs del felanitxer abans de ser mundial e institucionalment conegut. Segurament ens trobarem no sé si amb la millor obra, perquè jo d’aquestes coses de cada pic n’entenc menys, però ben de segur que hi serem davant la obra més fresca, més trencadora, en una paraula: més punky, que ha fet mai en Miquel Barceló.
Com a que l’única disciplina artística que no va treballar molt va ser la música, - crec que el no haver triat la música com un mètode d’expressió artística encara ho converteix més en un visionari, ja que possiblement no hagués fet tant de calaix-.
Doncs això, que ell no ha tocat molt la disciplina musical, però sempre s’ha rodejat de grans amics músics. Un d’ells és en Pere Pla, cantant i guitarrista dels mítics Furnish Time, i també conegut per ser germà d’en Toni Pla (és el primer i darrer pic que pos aquest nom en aquest blog, que em pagui el que em deu).
L’altre amic és el mestre Biel Majoral, que desperta passions i odis per igual. Ay Bielet!! que t’han donat de branca per a que en donis tu tanta.

Doncs així queda la configuració de la festa artistoide-asteroide-ameboide:

20:00 Obertura de portes.
20:30 Qui no s’hagi saludat ja no es saludarà a lo llarg de la nit.
21:00 Conclusions i alabances del mestre felanitxer.
21:30 Concert de Beta Splendens (Pere Pla amb Jordi i Puter Satelitos i Pep Olivetti)
22:15 Biel Majoral.
23:00 Sorteig del darrer canapè i copa de xampany entre els que han aguantat la gala.
23:30 A pixar i a dormir.
06:00 Somniar que saludaves a tothom i que tothom et saludava a tu i que el món era com una quadre d’en Barceló, hi sonava música d’un grup anglès que havia duit en Toni Pla, sonava bastant txungo, lis faltaven mitjos, el tècnic era en Paco des Chaplin. Durant un feedback sona el despertador.
08:00 Aixecar-se i demanar-se perquè cony et paguen 50 euros per anar a tocar a un txiringo on els quadres valen milions d’euros.
09:00 Llegeixes el diari, en el món hi gent molt més fotuda que tu, et reconforten els 50 euros i envies a la merda el món de l’art.


P.D: Els del myspace m'han retirat aquesta foto d'en Miquel Barceló, no me l'han deixada posar al blog del nostre myspace perquè diuen que denota violència.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home