Oliva trencada

Sunday, March 11, 2007

Manifest natural

Pareix un fotograma de la pel·lícula “La Guerra de los Mundos”

Manifestar-se sempre és bo. Més encara quan la finalitat de la causa sigui per el bé de tots. I a més a més quan és per el bé del nostre voltant : la Natura.

Dins una societat existeix un inconscient social, on paraules com ecologisme, drogues, terrorisme, política, etc... connoten certs significats. Cada dia els sentim o els veiem a conversacions o a mitjans de comunicació. De fet, el seu significat pot ésser alterat cap una direcció o un altre depenent del mitjà.

És curiós que, per exemple, el terme de l’ecologisme va un poc associat a l’Esquerra, inconscientment ja dic. En canvi la gent de dretes no apareix dins el nostre inconscient, de fet, ni ells mateixos quan senten ecologisme deuen pensar en si mateixos. I és que tot està massa polititzat, l’altra dia la gent de dretes va fer una manifestació en contra del terrorista al que si l’hi han donat certs privilegis. Vaig veure pel diari que eren 5000 les persones que es manifestaren a Palma, una xifra molt destacable, sobretot quan a Mallorca el tema del terrorisme mai nos ha afectat, sempre ho hem vist des de fora (pels mitjans de comunicació) i veient les fotos de la quantitat de gent que hi va anar, pareix que Mallorca és un illa matxucada pel terrorisme. Quan la gent es doni conta que darrere tot això s’amaga el fet de que Espanya pugui, o no, ésser un estat federal, canviarà un poquet l’inconscient social.

En canvi el tema de l’ecologisme i la mega urbanització de la natura si que ens afecta, i ben de ple, amb escàndols polítics, amb pocs recursos pel medi ambient i amb una actitud d’indiferència. Suposo que la manca de divulgació pels mitjans de comunicació, o que quan n’hi ha fem els sords, fa que no sigui el tema de moda.

Convidaria a aquells que es manifestaren l’altra dia ho tornessin a fer, per defensar la seva identitat, i els seus pensaments, i sobretot la natura, perquè com ja he dit manifestar-se és bo.

MANIFESTACIÓ – DISSABTE 17 DE MARÇ, 18 h. PLAÇA D’ESPANYA, PALMA.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home