Oliva trencada

Friday, January 16, 2009

Manel no te arrimes a la pared!!, que te vas a llenar de Folk, de Folk,...

Doncs si, tothom ja coneix sa nova música catalana, tothom coneix a Manel. Yupiiii... Sa veritat és que són molt bons. Però hi ha més grups (hay vida en otros planetas), igual de bons, el que menys coneguts, que tal vegada serien del vostre gust. Els descobriments de la galàxia són:

El petit de cal eril! ... Folk infantil dance. Arrasa a totes ses guarderies del Principat i de l’estranger. Imprescindible al teu Ipod.


Intersticis ... Folk d’habitació. És la versió catalana del Prehome indefinit. Boníssim.


As ladras ... Folk balcànic i volcànic. “Emir Kusturica d’excursió al Stromboli”. Exquisit.Anímic ... Folk genial i angelical. “Hippismo ligero de Hill street”. Celestial.


Si lo vostre són els viatges interestelars aprofitau la nau Folk-8000, amb ella podreu viatjar més enllà de la galàxia coneguda.

5 Comments:

At 1:00 PM, Blogger carla said...

Gràcies pels suggeriments!

 
At 2:57 PM, Blogger Oliva trencada said...

Gràcies a tu,,, En el fons sa meua il•lusió és fer feina a un diari de dretes. Allà només posaria cròniques de grups musicals d’esquerres, o anarquistes, o nacionalistes,... (Per cert, ¿Hi ha grups musicals de dretes? Segur que amb la varietat d’estils que hi ha avui en dia n’hi deu haver més d’un parell). Idò això, jo voldria ser el Robin Hood de sa ploma. Fer creure als pobres que tenen dotbers perquè surten als diaris dels rics. Si tens hipocresia amb estil pots arribar molt enfora.
Visca Sant Antoni!!!...

 
At 9:34 AM, Anonymous Anonymous said...

raó, tens!
l'eril fa molt de goig.
(de pàdua, santantoni, el robat...)

 
At 12:33 AM, Blogger senior said...

Gràcies, primo. Me'ls apunte... Cuida'm l'illa, fes el favor.

 
At 11:52 AM, Anonymous superior said...

luosha32
miaozhen47
zhonggu64
xingchang68
kuman37

 

Post a Comment

<< Home