Oliva trencada

Wednesday, October 15, 2008

La tecnologia avança. I noltros?

Està clar que per molt que avanci la tecnologia, noltros som de carn i os.
Tal vegada, d’aquí 100 anys, els éssers humans duguin implantats txips electrònicament intel·ligents que lis permetin realitzar certes activitats de caràcter emotiu i sensorial. Emperò, per ara, ens hem de conformar amb el nostre estat orgànic, que quan li feim cas és tan savi com la Natura.
Aquest article del diari Balears d’ahir reflexa que a vegades el progrés tecnològic i social no ens farà lliures, sinó més aviat sords. Quines ironies té la vida, que els aparells per escoltar música més evolucionats de la història humana et provoquin sordesa.
Emperò com diu, i canta, en Marcel Cranc: "Hi haurà una música per sords".
Per cert, molt bon concert de presentació del segon disc al Teatre Xesc Forteza de Palma. Un disc, que al meu parer, supera en só i bones cançons al primer.
Anau alerta si ho escoltau amb el Ipod.


2 Comments:

At 12:50 PM, Anonymous Anonymous said...

Pel mp3?

Si és un mp4 ja no hi ha perill?

Ni tampoc amb un wma?

Hi ha tipus d'arxiu amb un Ph més alt que d'altres?

--és un article d'agències que han reproduït un grapat de medis, i em xoca el titular ;)

Una bona part dels problemes és dels auriculars. Aquests petits, a més de caure, et fan portar el volum massa alt perquè deixen passar els renous de l'ambient quan ets pel carrer. Hauríem de portar una altre cosa però ah, les modes.

 
At 4:14 PM, Anonymous Anonymous said...

Supos que quan xerren de mp3s als titulars es refereixen als reproductors, que segurament apart dels reproductors de mp3, en deu haver altres d'aquests formats que tan be coneixes,,, Supós que deu ser com quan en mallorquí deim un "Danone", per referir-nos a qualsevol tipus de iogurt.
Per cert, Com va tot per Alaró?...
Ja t'has instal·lat?...
Salut.

 

Post a Comment

<< Home