Oliva trencada

Friday, September 26, 2008

Gastronomia regional


A aquesta tardor-hivern podrem gaudir de nous plats.
Per una part tenim, dins sa música cuinada amb receptes electròniques, el segon disc de Marcel Cranc, mestre de la música independent cantada en català, un disc que editarà Primeros Pasitos.
Com un Maki sushi del Janaito.
Per una altra part, dins la mateixa cuina, tenim als Poal (o Ex-Poal) que estan mesclant el seu segon disc a ca’n Xisco Albéniz, cançons amb riffs meravellosos i ritmes impossibles.
Com un llonguet al bar Moka-verd.
Després tenim l’esperat disc debut de Petit, amb un so polit i amb unes cançons ben parides.
Com una bona porcella de Ca’s Buso amb patates rostides, com ses d’abans.
Per una altra, tenim als meus estimats Fameliars, que tenen una parell de cançons penjades al seu myspace que fan por. Sa veritat que han pegat un gran bot en qüestió de só, està quasi a l’altura dels americans.
Com una bona paella a una platja de Formentera.
Si encara no ho heu escoltat, en Isaac Ulam és una delícia que ens arriba de Girona. Grans cançons i grans lletres.
Com un bon vi negre de L’Empordà.
Per últim, al disc d’Oliva trencada ja li falta poquet per a ser cuit.
Com unes olivetes trencades casolanes.
Bon profit!

4 Comments:

At 9:03 PM, Blogger Petit said...

mmmm porcella, porcelleta, patata, patató..... mmmm
puc canviar porcella per bacalla rostidet amb all i oli??
vinet?

 
At 6:05 PM, Anonymous Pep said...

clar...
és un bon canvi, el que passa és que es vi no va incluit al menú.
Però es pot xerrar.
Salut i força pel Principat.

 
At 9:07 AM, Blogger Petit said...

cafe?

 
At 4:47 PM, Anonymous Pep said...

Quan vulguis amic...
"si tu me dices ven, lo dejo todo".
Si vols la setmana que ve, així em comentes com vos anat per allà...
Salut.

 

Post a Comment

<< Home