Oliva trencada

Wednesday, August 06, 2008

Homenatge a Andreu Vidal.

Pareix que un dels pobles que s’està posant molt ses piles és Alaró. Hi ha una efervescència cultural que entremescla pintura i escultura amb música i literatura. Moltes propostes per aquest estiu i encara més per la tardor i l’hivern. Amb un nou teatre que amb el temps es pot convertir en una alternativa al teatre de Lloseta, que ja és una alternativa en si mateixa, i sobretot amb una gent que porta l’assumpte amb molta il·lusió i esforços.


El cas que nos ateny és l’homenatge a Andreu Vidal que es farà aquest dilluns 11 d’agost a Sa Teulera Vella d’Alaró a partir de les 9 del capvespre.
On contarem amb la presència del carismàtic i entranyable escriptor Sebastià Alzamora, el nostre Burroughs mallorquí, que recitarà part del seu poemari amb una col·laboració de Nova Ternura. Desprès Na Margarida Pons recitarà part del poemari d’Andreu Vidal, el nostre Báudelaire mallorquí, un escriptor proscrit de la tendència, amb la mateixa línia que en Miquel Bauçà. Un escriptor a redescobrir dins l'eternitat de l'oblit.
Finalment hi haurà l’actuació de Nova Ternura, que tocaran tan temes del Syncopated waves tant com temes nous.
L’entrada i el vi és gratuït.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home