Oliva trencada

Sunday, January 06, 2008

Balanç 2007

Cinc personalitats dins al món de la música mallorquina ens fan un balanç del que ha estat el 2007, principalment a Mallorca.
El meu balanç, com sol passar, ha estat bastant diferent al de la resta, destacaria:
El disc d’El prehome indefinit, Porto Colom a l’hivern, la cançò Sometimes de Marzipan Man, el mercat d’agricultura ecològica de Santa Maria, el glossar i la veu de Mateu Matas, la tafona antiga de Caimari, el bar de Pollença La Birreria, el directe de Re>con al teatre de Lloseta, la veu de na Maria del Mar Bonet que ha madurat tan be com si d’un bon vi es tractes, les pujades al cel del senyor Toni Roig i de la senyora Madò Antònia Buades, el Llibre dels plaers immensos d’en Melcior Comes, la vista del barri de les 100 cases gaudint d’un variat a la Llubinense, els diumenges intranquils, aquells que no saps que fer i acabes per no fer res, el Myspace i sa Sobrassada de Es Vinyol, que és de porc negre que només mengen figues.
Molts d’anys companys.

5 Comments:

At 1:41 PM, Anonymous Moreland said...

Ja t'avanç que el millor de 2008, entre d'altres coses que segur seran genials, hi haurà es disc-poemari-tribut a la grandissima Mª Antònia Salva, a càrrec del sr. Oliva Trencada i sus alegres bribonzuelos. Mira quan t'ho dic...
Molts d'anys Master!

 
At 4:39 PM, Blogger Oliva trencada said...

Bribónnnnnnnnnnnnnnnn...

 
At 12:08 AM, Anonymous florensky said...

domingueroooooooooooooo!!!

 
At 10:16 PM, Blogger Joanet said...

glups :-)
pep
és un bonic vídeo i unes persones totes elles, totes, tan entranyables!
tenim sort de que existeixen, estiguin entre nosaltres i estimin la música

 
At 3:29 PM, Anonymous Oliveta said...

Joanet, a la segona part has de sortir...
Music strikes back again...

 

Post a Comment

<< Home