Oliva trencada

Wednesday, November 07, 2007

Sa Pobla, terra exquisida.

En aquests moments obriré una nova secció dins aquest blog: El restaurant del mes.
La gastronomia és una bona, i exquisida, eina cultural. Per això crec que cal obrir aquesta nova secció, ja que uns dels projectes musicals d’Oliva trencada és fer un disc homenatge als restaurants, cellers i bars de carretera més emblemàtics de l’illa.
Restaurant Marina de Sa Pobla és un lloc on un pot menjar des d’un arròs Pobler, un frit mariner, un bon trampó,... tot menjar bo i ecològic. Tot això acompanyat d’una bona música, segur que els al·lots del foro de Fona no sabrien distingir si el plaer lis ve del paladar o dels timpans.
Sa família que ho porta és molt autèntica i sobretot molt maca.

Bo, Bo.

4 Comments:

At 6:21 PM, Anonymous Anonymous said...

orteeeeraaaaaaaaa

 
At 12:59 PM, Blogger Joanet said...

ja deia jo que tenies algo de pere tàpies ;-)

 
At 6:54 PM, Anonymous Oliveta said...

Si, soc bastant hortera, però ben alimentat.
Per cert, no he pogut escriure coses més interesants per què he estat fotut durant un parell de setmanes. Aviat tornaré a la càrrega.

 
At 11:45 PM, Anonymous Julio popigirl.com said...

Pues a mí me ha molado la idea... y El Marina es im-pre-sio-nan-te!

 

Post a Comment

<< Home