Oliva trencada

Thursday, September 13, 2007

Concerts i somnis


Concerts de final d’estiu, o d’inici de tardor, tot depèn de la vostra visió del optimisme estacional.
El primer a La Birreria de Pollença el dijous 20, aquest el de final d’estiu, i el segon és en el cafè Lisboa de Palma el diumenge 23, i aquest el d’inici de tardor.
Els poemes de Joan Brossa, Josep Vicenç Foix i Joan Salvat-Papasseit seran musicats per Oliva Trencada en un concert molt especial, ja que ses cançons s’aniran construint amb l’enregistrament en directe de diferents samplers de guitarres, veus, glockenspiels, percussions i de llibres.
També podreu adquirir Sa bossa d’en Brossa, que és com la Capsa de Pandora del mestre poeta Joan Brossa, a dins seu se guarden les seves poesies musicades, els seus poemes escrits i objectes de Art trouve amb els que podreu construir els vostres poemes visuals.
Ahir vaig tenir un somni molt estrany, en ell un meteorit queia damunt la ciutat de Palma i deixava la ciutat destrossada des de el barri de Santa Catalina fins al Pont d’Inca, jo estava amb Na Floren a un lloc devora el port, era de vespre i veiem com la pedra còsmica anava davallant del cel, en un moment va haver una gran flamarada que durà fins el matí, desprès em trobava amb amics que havien sobreviscut al accident.
Ens vàrem trobar a en Joan Castells a dins Sa Riera de Palma que estava rodejat de papers de lletres seves i n’estava cercant una en concret, una de nova i s’estava cagant amb el meteorit, desprès va aparèixer en Jordi Vidal que ens va ajudar a cercar el paper, Sa Riera estava plena de cotxes destrossats i de restes d’edificis, el qual no ens ajudava a trobar tal manuscrit.
Seguint la marxa per la ciutat apocalíptica ens trobaren al Michael i en Víctor per devers el Pont d’Inca a un edifici de deu plantes sense parets, allà torna a aparèixer en Jordi Vidal.
Totes les nostres sensacions eren de benestar i d’inici de un nova època. De sobte va aparèixer en Joan Brossa, o qualcú que se li semblava molt, i començar a llençar lletres retallades de revistes i diaris sobre la ciutat i tot el terra es convertir en fulles de llibres gegants. Aleshores vaig despertar i ho vaig poder recordar tot.
Doncs això, que hi ha un parell de concerts freakys.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home