Oliva trencada

Tuesday, August 01, 2006

Disc del mes de Juliol (encara no està gravat)


Aquest mes no ha hagut disc, bàsicament perque diria que ha estat un mes de grabacions dels grups illencs.
La Búsqueda, Poal, Moreland Cowboy, Delên, Club Sibarita, Trailer, etc.. estan ultimant els seus treballs, que malgrat tenguin o no discogràfica estan gravant el que noltros, els músics, coneixem per discos, no son ni demos, ni maquetes, ni casi-discos, son Discos.
Llavors, pugui ser Setembre (el mes del vi) un mes de bona collita musical i ben a segur el Discos seran com els bons vins, que a mesura que passa el temps més bons es tornen.
Un bon aperitiu serà sense dubte el concert de Presentació del disc “Alè” de Jaume Compte el pròxim divendres 11 d´agost al Parc de la Mar de Palma.
¡Salut!

3 Comments:

At 4:18 PM, Anonymous Anonymous said...

El de 'casi-discos' supós que va per mi... en fi, enhorabona a tots els grups. ja tenc ganes de escoltar el que heu estat gravant. siguin discos o maquetes, venint de qui venen serà bona música.

sou uns quisquillosos (de bon rollo ho dic)

 
At 5:36 PM, Blogger Oliva trencada said...

Jo només dic el que em va dir el Kiko, a més crec que lo de "casi disco" sona un poc "quisquilloso", Joan, de bon rotllo.
Ens veim a Menorca.

 
At 6:27 PM, Anonymous Anonymous said...

ja... no passis pena, home. el que passa és que me sorprén que una crítica que posa pels aires un disc acabi creant aquests rollos raros.

 

Post a Comment

<< Home