Oliva trencada

Wednesday, July 05, 2006

Disc del mes de Juny


Ara entenc a aquells que s’entusiamen tant per un autor al qual han entrevistat, al conèixer un poc més de la seva vida escolten a l’autor com un amic, és més, el senten com el seu amic, diuen.
És el que em va passar amb en Damià Timoner, mestre de la guitarra i mestre de la humanitat, en Joan Castells i jo vàrem anar a entrevistar-lo per el reportatge de “Guitarristes Mediterrànis” que s’emetrà al programa cultural televisiu Itaca.

En Damià ens va rebre a ca seva, a les afores de Manacor, i amb guitarra amb mà ens va respondre a les preguntes i ens va tocar un parell de temes, entre ells un “Smells like teen spirit” a lo Albèniz on feia a la hora la guitarra i la veu del Kurt Cobain.
Ens va xerrar una llarga estona de moltes coses relacionades amb sa música i em va donar un parell de cd’s, dels quals em va agradar molt el de “Fet a mà”, un disc senzill, amb només una guitarra gravada però que conte moltes coses, és una guitarra abstracta per moments i dins uns altres es torna figurativa. “Aurora Boreal” obri el repertori màgic amb un melodia que ens podria acompanyar quan ens tornam a enamorar de sa nostra al·lota desprès de 7 anys de viure plegats, “Nòmada” té un tempo que convida a la passetjada per la fresca nocturna de l’estiu, “Desprès de la pluja” et fa torna més sensible i més senzill, comences a veure les coses més senzilles de la vida. De fet al escoltar el disc d’una tacada l’oient pot sentir com totes ses cançons conformen una gran cançó feta a mà, i sobretot amb el cor.

1 Comments:

At 6:53 PM, Anonymous Anonymous said...

quefe!!!! per a quan nous avenços d'oliva trencada. Ja tenc el vinagre a punt i el fonoll ben net!!!!

 

Post a Comment

<< Home