Oliva trencada

Monday, July 03, 2006

Tots contra la Sgae, tu ho pots evitar.

Doncs per fer un poc de soroll en front aquesta macro-entitat que controla els drets d' autor ( ho dic en doble sentit) pos un text informatiu ( en castellà) que comenta les animalades que volen fer, i desprès diuen que van a favor dels músics i artistes variats.

Todos contra la SGAE
La SGAE y compañía van a hacer rentable el convertirse en cantante en España...o a cobrarnos sus sueldos a tod@s.... A los datos nos remitimos: El nuevo canon que preparan es abusivo e injusto, y aquí van unos ejemplos:
- 1 ordenador con 160gb de disco duro (22 EUR de canon)
- 1 regrabadora de dvd's de ordenador (16,67 EUR de canon)
- 1 impresora multifunción (10 EUR de canon)
- 1 cámara de fotos con memoria para 200 fotos (9EUR canon)
- 1 reproductor de dvd de salón (6,61 EUR de canon)
- 1 Equipo de música de salón (0,60 EUR canon)
- 1 reproductor de mp3 (14 EUR canon) - 1 línea adsl 1 MB (35 EUR canon anuales)
- 200 cd's vírgenes para grabar diversos datos (50 EUR de canon)
-100 dvd's vírgenes para grabar diversos datos (140 EUR de canon)
En definitiva, que cualquier familia española con un ordenador pagará unos *303EUR de canon al año*. Antes no se sabía que era lo del canon, pero ahora nos vamos a enterar de sobra. *Señores esto no es para paliar los daños de la piratería* Que expliquen que van a hacer con todo este dinero. Firma si no quieres pagar esta burrada. La ley esta debatiéndose en el Congreso y pronto vera la luz si no hacemos nada al respecto.

Per si qualcu està interessat en firmar ho pot fer aqui.

2 Comments:

At 5:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Hola Pep,
som n' Aitor de sinevara i feia estona que no entrava a fer una ullada als blogs. Segueix així, veig que no estàs aturat un segon i sempre tens propostes interessants en marxa. Canya a la SGAE i a en Ramoncín!!! Una abraçada.
carndolletafina

 
At 6:55 PM, Blogger Slhh said...

Hi ha que dir que s´SGAE s´esta passant molt. Una cosa és fer negoci i s´altre fer música i sa música en si mateixa. una cosa és defensar els musics i s´altre és fer doblers damunt ells. Fare caure una nevada avam si es refreden un poc.

 

Post a Comment

<< Home