Oliva trencada

Thursday, December 09, 2010

Ho teníem que dir.

En aquest blog mai s’ha insultat a ningú, tant el tito que té la contrasenya i escriu paraules, com la gent que ho visita. Sempre ha hagut fairplay, i quan hem tingut qualcun poblema (com dirien a Sa Pobla) ho hem xerrat cara a cara, o per telèfon.

Mai hem difamat a ningú, ni hem creat mal rotllo entre col·lectius, fer-lo dins una illa és un suïcidi. Tampoc s’ha incitat a la violència, ni a la xenofòbia, ni al racisme, de fet, les arrels de la gent que toca a Oliva trencada, apart de les estimades/odiades mallorquines, provenen d’Eivissa, de Gales, d’Argentina, de Sicília i de Galícia.

Tampoc s’ha fet propaganda txunga contra una persona en concret perquè senzillament t’ha fet una cosa que a tu no t’ha agradat (això és de pati de col·legi).

I de totes ses cagades que hem fet (que han estat moltes), sempre hem demanat disculpes, tan públicament, com a la persona afectada.

I és per això que ens va com ens va, tant sa nostra vida interior, com l’exterior. No és per ni per subvencions (mai he rebut una subvenció, una altra cosa és tocar per ajuntaments o centres culturals, que això també ho fan Los Planetas i ningú es queixa), ni per amiguismes (encara que tenim molts d’amics, inclosos xinesos, àrabs i africans, visc al barri de Pere Garau), ni perquè siguem uns fills de l’Enveja Mulliguer (és un tipus d’enveja que es va descobrir a una platja de Nova Papua l’any 1925, en qualcuns casos ha causat la mort).

I aixines, camina, caminaràs,... seguirem fent el nostre camí, sense trepitjar a ningú.

Salut i República Federal.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home