Oliva trencada

Tuesday, November 23, 2010

Alcoi has a Firewall.

És curiós que en ple segle XXI, en plena efervescència de la segona revolució industrial (digital) encapçalada per un lliure comerç basat en la lliure, però no gratuïta, comunicació global, hi hagi censura, o dret d’admisió, de qüestions tan analògiques com són la política i La Religió, o la religió i La Política, que de vegades són cares de la mateixa moneda.

A la Universitat d’Alcoi, un centre molt maco per defora i que res te d’envejar a la nova fornada d’Apples platejats que inunden totes les habitacions del món, hi va haver un problema amb certs virus i malware variat.

Un hacker del Nord, amb un avatar com aquest:

Va irrompre via Wifi amb dos virus, el temible “Trampa bíblica 3.4.7.” i el catastròfic “Elegia 7.8 extended”. Encara que havien passat la versió de l’Antivirus Panda del 69, van donar problemes als servidors d’Alcoi. Van botar les alarmes del software i els dispositius de defensa es van posar en marxa, llurs virus van ser neutralitzats amb una efectivitat anglosaxona.

Una llàstima que el Firewall d’Alcoi fos tan exigent aquell dia i no tingués en compte la feina feta per la versió de l’Antivirus Panda del 69, ja que aquesta versió era bastant eficaç i no va ser actualitzada durant molts d’anys degut als seus infal·libles e inqüestionables resultats.

Conclussió: El Linux és republicà i agnòstic. I gratuït.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home