Oliva trencada

Wednesday, March 15, 2006

Concentració antiautopista eivissenca a Palma

La cosa está muy mala, pero algo está canviant... La gent ja s'ha cansat de tragar quina i és al.lucinant les dimensions que està agafant tot el tema. Us parlo del moviment antiautopista. Suposo que us vareu enterar de la mani que van fer a Barcelona la setmana pasada. Tot un èxit. Ara també s'ha movilitzat gent a Mallorca i necessitam el vostre recolçament. De moment el que sé és que aquest divendres 17 de març, a les 13 h, s'ha convocat una concentració al "Consulat de Mar". Si m'entero d'algo més us ho faré arribar. Passeu la veu per favor, és molt important i ens afecta a tots. Aquests macroprojectes són a nivell de tot Balears. També s'estan recollint firmes per sol.licitar al Parlament que prenguin mesures d'emergència sobre el tema. A Palma podeu signar a la seu del GOB (C/. Manuel Sanchís, nº 10 ; és una travesia del carrer Arxiduc Lluís Salvador, i el seu horari és de 9 a 15h i de 18 a 20 h). Segurament us deixaran enportar-vos algún full de signatures per recollir més. Seria fantàstic!!
Si voleu podeu consultar informació sobre el tema a una web que está molt bé i a on apareixen TOTES les noticies (estem patint una verdadera censura mediàtica):
www.eivissaconfidencial.com
Per últim us adjunto un parell de fotos que vaig poder fer el dimecres passat mentre intentàvem aturar les excavadores a Can Malalt. És un petit exemple perque comproveu les dimensions del que està passant aquí cada día (encara que no surti als mitjans). I perque també comproveu la desproporció de les forces (antidisturbis contra poemes, cançons, mans enlaire, plors, i resistència
pasiva).
Féu córrer la veu i... ànims!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home