Oliva trencada

Wednesday, March 29, 2006

El prehome indefinit i el seu post


Això és un prehomenatje a uns dels precursors d' Oliva trencada,
aquesta prehome és la prepolla, preparau-vos a escoltar Lluchalcari, una barretja entre Doctor en Alaska i un anunci de Koipesol.
Força tito!!!

Tuesday, March 28, 2006

Manifestació per la unitat

Tuesday, March 21, 2006

Crònica de la jornada



Jose Domingo.

Gran veu, ànima gran.

Una gran nit al cafè Lontano, esteia ple d´amics i de no coneguts, el concert com sol passar no va començar a l´hora prevista, però millor així, varem esperar als que tenien ganes de venir.

Va ser un primer encontre de l´associació "Fantàstic4!", promoguda pel senyor JoanCastells, on precisament va haver cuatre actuacions, que per ordre de actuaciò van ser: Oliva trencada, Juan Petit, Jose Domingo i Zahara.

Dues frases per resumir a Oliva trencada:

Joan Toni: "M´agrada com dus els tempos" ( com es nota que es bateria).

Jose Domingo: "Tio mola, rollito trance medieval" ( un homo amb respostes i preguntes per a tot).

A en Joan Petit no s´el pot resumir en dues frases, però malgrat que tenia un poc desefinada la guitarra va fer un repertori amb clàssics de Petit, on Empty la cantà a duet amb na Zahara, mucho rock and roll i molta diversió per l'anfitrió de la festa.

En Jose Domingo va ser l´autèntic foc de la nit, va demostrar que per fer rock n´roll no necesites tenir una banda que toca amb les guitarres més cool del mercat. Una veu que com va dir el senyor Xisco Albeniz, i d´això ell en sap, és la segona veu més interessant del pais, la primera supos que encara està per descubrir. Si senyor! es mereix un 11, com els amplis de Spinal tab.

Na Zahara va tencar la nit amb un repertori dolç de veu encara més dolça, sé cert que en sentireu xerrar d´ella.

Especialment vull donar gràcies a tots els amics que varen venir: Floren, Víctor i Antònia, Quique i Roser, Joan Toni, Manolete i Chuchi, Armando i el seu colegas, Juan Cybersheep, Xisco Albeniz, Arantxa i Cristina, Andrea i els seus amics, Salvador Oliva i amics, Michael Mesquida i Eva,... bueno això pareix els crèdits de un treball discogràfic,... especialment a en Joan Castell i a en Jose Domingo.

Salut a tots!!!

Wednesday, March 15, 2006

Concert al cafè Lontano

Concert dedicat a tots els arbres que seran tallats per la macroautopista d'una Illa petita.

Concentració antiautopista eivissenca a Palma

La cosa está muy mala, pero algo está canviant... La gent ja s'ha cansat de tragar quina i és al.lucinant les dimensions que està agafant tot el tema. Us parlo del moviment antiautopista. Suposo que us vareu enterar de la mani que van fer a Barcelona la setmana pasada. Tot un èxit. Ara també s'ha movilitzat gent a Mallorca i necessitam el vostre recolçament. De moment el que sé és que aquest divendres 17 de març, a les 13 h, s'ha convocat una concentració al "Consulat de Mar". Si m'entero d'algo més us ho faré arribar. Passeu la veu per favor, és molt important i ens afecta a tots. Aquests macroprojectes són a nivell de tot Balears. També s'estan recollint firmes per sol.licitar al Parlament que prenguin mesures d'emergència sobre el tema. A Palma podeu signar a la seu del GOB (C/. Manuel Sanchís, nº 10 ; és una travesia del carrer Arxiduc Lluís Salvador, i el seu horari és de 9 a 15h i de 18 a 20 h). Segurament us deixaran enportar-vos algún full de signatures per recollir més. Seria fantàstic!!
Si voleu podeu consultar informació sobre el tema a una web que está molt bé i a on apareixen TOTES les noticies (estem patint una verdadera censura mediàtica):
www.eivissaconfidencial.com
Per últim us adjunto un parell de fotos que vaig poder fer el dimecres passat mentre intentàvem aturar les excavadores a Can Malalt. És un petit exemple perque comproveu les dimensions del que està passant aquí cada día (encara que no surti als mitjans). I perque també comproveu la desproporció de les forces (antidisturbis contra poemes, cançons, mans enlaire, plors, i resistència
pasiva).
Féu córrer la veu i... ànims!!!

Thursday, March 02, 2006

Concert a sa Llibreria Casatomada


Dona gust tocar a un puesto amb tanta història com aquesta llibreria.
Casatomada està situada en el passatge Torrandell, un carrer que uneix el Carrer dels Oms amb la Plaça dels Patins, sí!, aquell que té ses escales.
En aquest lloc, que recordi, hi havia Deportes Orejuela durant els anys 80.
Bueno sa crònica des concert millor que l´he escolteu de qualcú neutral, en Joan Cabot sap fer aquestes coses, ja que és el seu ofici i malefici.
Per sa meva banda indicar que es venen un dibuixos collonuts d´en Toni Nievas a tan sols un euro el dibuix, que en Xisco Bonnin fa unes fotos collonudes i que en Joan Castells em sembla que vol ser el meu mànager, no li va bastar amb sos Satellites.